Arrel de la web > Informa’t! > Notícies > El PP vota en contra d’instar al Ministeri a declarar LIC el Canal de (...)

El PP vota en contra d’instar al Ministeri a declarar LIC el Canal de Menorca per aturar les prospeccions

dimecres 14 de maig de 2014

El ple del Consell de Mallorca, ha rebutjat, únicament amb els vots en contra del PP, que l’administració insular s’oposi rotundament a les prospeccions petrolieres i insti al Govern de José Ramon Bauzá a agilitzar els tràmits per a què el Govern de l’Estat pugui declarar Lloc d’Interès Comunitari (LIC) el Canal de Menorca.

Magdalena Palou, portaveu adjunta del grup de consellers MÉS per Mallorca, ha assegurat que, a dia d’avui, “l’única solució viable per aturar les prospeccions és la de declarar LIC el Canal de Menorca i qui ho ha de fer és el Ministeri, amb l’ajuda i insistència del Govern de José Ramon Bauzá”.

Palou ha lamentat “l’oportunisme” del Partit Popular amb el tema de les prospeccions petrolieres. “Només cerquen l’oportunisme electoral de cara a intentar tenir uns bons resultats a les properes eleccions europees”, ha manifestat Palou.

La consellera ecosobiranista ha mostrat la seva sorpresa davant la negativa del PP per evitar les prospeccions. “L’estat de les prospeccions fa que la única opció viable per evitar-les sigui la de declarar LIC el Canal i ara el PP s’hi oposa? Des de MÉS per Mallorca no entenem la seva actitud”, ha comentat Palou.