Arrel de la web > Qui Som > Assemblees i Congressos > 4t Congrés. 2 d’abril de 2016 > Neus Truyol i Biel Frontera elegits co-cordinadors d’IniciativaVerds

1 vot

Neus Truyol i Biel Frontera elegits co-cordinadors d’IniciativaVerds

dissabte 2 d'abril de 2016

Avui matí al Museu del Calçat d’Inca, IniciativaVerds ha renovat la seva executiva que finalment estarà integrada per 18 persones de forma paritària. A més Biel Frontera i Neus Truyol han estat elegits co-cordinadors de la formació ecosocialista. Totes les votacions han estat ratificades per unanimitat.

El Congrés també s’ha aprovat el document polític per unanimitat, en el que es presenten els principals reptes polítics de futur del partit, com és el debat sobre la sobirania del país i la dicotomia entre l’aposta per les energies renovables i la protecció del territori. La participació de les entitats socials és cabdal per a la formació i ha comptat amb la participació de membres de CCOO, Terra Ferida, Grup Blanquerna i la Congdib. Han excusat la seva absència però han enviat una salutació, el GOB, l’Stei i UGT.

IniciativaVerds afronta el repte de seguint fent feina a les institucions amb unes condicions difícils per les grans mancances pressupostàries però amb gran empenta i decisió, amb l’experiència de Govern de legislatures passades.

Truyol i Frontera han lloat el paper de IniciativaVerds com força transformadora tant en el procés de consolidació de MÉS com en la configuració dels Govern pel Canvi. A més han agraït la tasca realitzada fins ara pels coordinador David Abril i la portaveu Fina Santiago.