Arrel de la web > Qui Som > Assemblees i Congressos > 5a Assemblea | Novembre 2018 > La mirada posada al 2019: IniciativaVerds-EQUO Mallorca, analitzarà les (...)

1 vot

La mirada posada al 2019: IniciativaVerds-EQUO Mallorca, analitzarà les perspectives de MÉS per a les pròximes eleccions.

divendres 23 de novembre de 2018

L’assemblea ordinària se celebrarà divendres horabaixa a la sala d’actes de l’Arxiu del Regne de Mallorca a la qual estan convidats afiliats i simpatitzants.

El pròxim divendres horabaixa IniciativaVerds-EQUO Mallorca celebrarà la seva darrera assemblea ordinària, abans de la pròxima cita electoral prevista al mes de maig de 2019, sempre amb atenció a la publicació d’una possible data anticipada d’eleccions estatals.

L’executiva d’IV-EQUO reunida fa un parell de setmanes tenia l’encomana de convocar l’assemblea, per tal de donar comptes a la filiació sobre diferents assumptes de gestió referents a l’organització.

Les coordinadores, Neus Truyol i Biel Frontera faran un anàlisi de la situació de la política actual a les Illes Balears i del balanç d’aquests 3 anys de feina.

A més se debatran les perspectives de MÉS per Mallorca a les pròximes eleccions municipals, autonòmiques i al Consell de Mallorca. I posaran damunt la taula estratègies per enfortir el projecte de MÉS per Mallorca i poder tornar a revalidar els pactes progressistes a les diferents institucions insulars, per evitar d’aquesta manera el retorn del Partit Popular amb les seves polítiques "austericides", acompanyats de partits com Ciudadanos.

L’acte tindrà lloc divendres horabaixa i serà obert a tots els afiliats i simpatitzants inscrits a l’organització.

També et podria interessar: